Tweede seizoen voor In Den Gulden Draeck

Emilio Guzman en Thijs van Domburg maakte vorig jaar een fantasy-comedyserie in samenwerking met HumorTV. Eind dit jaar wordt het nieuwe seizoen opgenomen!

Een groep avonturiers doorkruist wederom het betoverende landschap van Panduloria. Ze veroveren schatten, ze vechten met draken en bevrijden ontvoerde prinsessen. Maar aan het eind van de queeste staat hen de allergrootste opgave te wachten: de vergadering. Onder leiding van halfling Theuderic Achtervoet evalueren ze de laatste queeste, nemen ze de financiën door en aan het eind is het tijd voor de rondvraag. Die vergaderingen met allerlei rariteiten zien we ook in het tweede seizoen van In Den Gulden Draeck. Met vele oude bekenden maar ook nieuwe personages gespeeld door diverse cabaretiers en acteurs.

Bekijk hier de allereerste aflevering:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=r2jvAoZsAbA autoplay:0]