Nederlandse Cabaret Dagen in Den Bosch

Het Theater aan de Parade en de Verkadefabriek staan van donderdag 4 t/m zondag 7 september in het teken van de Nederlandse Cabaret Dagen. Uiteraard is Comedytrain ook vertegenwoordigd bij dit cabaretfestival.

Het Theater aan de Parade en de Verkadefabriek staan van donderdag 4 t/m zondag 7 september in het teken van de Nederlandse Cabaret Dagen. Uiteraard is Comedytrain ook vertegenwoordigd bij dit cabaretfestival.

Zo spelen er op vrijdagavond 5 september vier genomineerden voor de Nederlandse Cabaretprijzen compilaties uit hun programma, waaronder Martijn Koning.

Op zaterdag 6 september zijn o.a. Patrick Laureij en Sander van Opzeeland te zien bij shows van Dolf Jansen.
Vanaf 19:00 is er een parallel-programmering in de verschillende theater- en filmzalen van de Verkadefabriek. Jan Jaap van der Wal speelt zijn Oudejaarsconference van 2007, Theo Maassen en Micha Wertheim zitten aan de Snijtafel en Eric van Sauers wordt geïnterviewd door regisseur Ruut Weissman.

Op zondag 7 september is de uitreiking van de Poelifinario en Neerlands Hoop.

Meer info en kaartverkoop via de website van de Verkadefabriek.