Henry presenteert filmquiz in EYE

Op 11 december presenteert Henry van Loon de filmquiz in EYE. Publieksteams strijden om de titel ‘Grootste filmkenner van Nederland’.

Op 11 december presenteert Henry van Loon de filmquiz in EYE. Publieksteams strijden om de titel ‘Grootste filmkenner van Nederland’.

De quizvragen van deze vijfde editie beslaan de hele filmgeschiedenis, van cult tot Hollywoodblockbuster. Iedereen in de zaal speelt mee en maakt een eigen team van maximaal drie personen. Van tevoren aanmelden of opgeven is niet nodig. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers het antwoordformulier. Na de pauze spelen de vijf beste teams (van maximaal 2 personen) verder op het podium. De quiz wordt live muzikaal begeleid door The Phantom Four, met de legendarische gitarist Phantom Frank van The Treble Spankers.