De beste oneliners op 23 en 30 juni ter voorbereiding op een tv-pilot!

Na grote successen in onze eigen club en op onder andere Lowlands, maakt cabaretier Howard Komproe samen met TV-producent Human Factor een televisieversie van Padoem Patsss, de oneliner show.

In augustus wordt de pilot van de tv-versie opgenomen en als voorbereiding hierop presenteert Komproe een aantal try-outs. “In Toomler gaan we een aantal spelvormen uitproberen en natuurlijk veel oneliners testen. Samen met het publiek gaan we ontdekken hoe het tv-programma eruit moet komen te zien”, aldus de cabaretier.

Op het podium verschijnen comedians die gespecialiseerd zijn in oneliners. Komproe vindt de oneliner comedy in zijn puurste vorm. “In twee regels een grap opzetten en afmaken. Wat niet zo makkelijk is, met zo min mogelijk woorden een maximale lach krijgen.”
René van Meurs, Rob Scheepers, Kasper van der Laan, Roel C. Verburg, Jordi van de Bovenkamp, Johan Kampman, Pieter Jouke en Riza Tisserand werken allemaal mee aan de try-outs. Ze zullen die avonden hun beste oneliners met het publiek delen.  Belangrijk is ook drummer Cyril Directie die na elke oneliner voor de triomfantelijke ‘Padoem Patsss’ zorgt.

“Het is echt heel tof dat we de kans krijgen een tv-programma van het Padoem Patsss concept te maken.“ Vertelt de trotse Komproe. “En met deze leuke groep PadoemPatsssers wordt het zeker een groot feest.”

De try-outs in Toomler zijn op dinsdag 16, 23 en 30 juni: koop hier je kaartjes.

In augustus wordt meer bekend over de tv-uitzending, zender en omroep.