Soundos in nieuw programma Jörgen Raymann

Vanaf 30 oktober is Soundos te zien in het nieuwe programma BAAS Raymann op NPO 1, om 22:35.

Vanaf 30 oktober is Soundos te zien in het nieuwe programma BAAS Raymann op NPO 1, om 22:35.

Over het programma:

Dit najaar is Jörgen Raymann terug op NPO 1, en hij zegt meer dan ooit tevoren waar het op staat. Met, zoals altijd, veel humor. Hij wordt hierin bijgestaan door een groep jonge, talentvolle cabaretiers: Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday. Deze jonge wolven, onder aanvoering van ‘BAAS’ Raymann, geven op hilarische wijze hun uitgesproken kijk op Nederland. Zij noemen het beestje bij de naam, zonder opgestoken vinger. Of het nu gaat om politiek, economie, social media, daten, kinderen of huisdieren; heel Nederland wordt een spiegel voorgehouden. Er wordt geoordeeld, maar nooit veroordeeld. In een tijd van verharding en verzuiling geloven zij in de helende werking van humor en zelfspot. En Jörgen is de BAAS!