Soundos in Ruben en de idioten op NPO3

Afgelopen maandag was de eerste aflevering van Ruben en de idioten, waarin Ruben van der Meer op zoek gaat naar antwoord op idiote levensvragen. Soundos is een van Rubens assistenten.

Afgelopen maandag was de eerste aflevering van Ruben en de idioten, waarin Ruben van der Meer op zoek gaat naar antwoord op idiote levensvragen. Soundos is een van Rubens assistenten.

Over het programma:

Iedereen vraagt zich wel eens heel bijzondere dingen af die afgedaan kunnen worden als flauwekul. Zo ook Ruben van der Meer, Nederlands meest bizarre brein. Zijn hoofd zit vol idiote levensvragen, die op een antwoord wachten.

Alles wat in hem opkomt laat hij, in Ruben en de idioten, uitvoeren door zijn vier assistenten. Cabaretier en tv presentator Klaas van der Eerden, acteur Fabian Jansen en de stand-up comedians Soundos El Ahmadi en Dianne Liesker moeten hun angst, weerzin en pijngrens overwinnen om de opdrachten uit te voeren. En dat wordt lachen.
Vanaf maandag 29 augustus bij AVROTROS 21:30 op NPO3.