Comedy @ de ArenA

Howard Komproe treedt op in Amsterdam Arena met Comedytrain-collega’s Eric van Sauers en Sanne Wallis de Vries! 

Howard Komproe treedt op in Amsterdam Arena met Comedytrain-collega’s Eric van Sauers en Sanne Wallis de Vries! Ook Mike Boddé doet mee aan de avond.

Over het evenement:
Volgens stand-upper Howard Komproe komt comedy het beste tot z’n recht in een intieme setting. Het past in het denkpatroon van een comedian om vervolgens voor slechts 600 man een show te geven in een levensgrote Amsterdam ArenA. Op 30 juni kun je één van de gelukkige aanwezigen zijn. Bijgestaan door collega-comedians Eric van Sauers, Sanne Wallis de Vries en Mike Boddé belooft Comedy @ de ArenA de meest exclusieve Comedyshow van het jaar te worden.

De kaartverkoop is gestart.

Lees hier een interview met Howard in Volkskrant.