Jasper en René in Rare Jongens

Jasper van der Veen en René van Meurs zijn te zien in een nieuw seizoen Rare Jongens. De opnames beginnen op dinsdag 20 juni en daar kun je bij zijn. 

Jasper van der Veen en René van Meurs zijn te zien in een nieuw seizoen Rare Jongens. De opnames beginnen op dinsdag 20 juni en daar kun je bij zijn. Kijk hier voor meer info.

Over het programma:

Rare jongens
Onder leiding van host Valerio Zeno gaat een leger aan rare jongens, onder andere Leo Alkemade, René van Meurs, Rob Scheepers, Fuad Hassen, Jelle de Beule en Jasper van der Veen los op alles wat je nog niet wist maar nooit meer zult vergeten van duizenden jaren malligheid en inventiviteit van de mens. Historicus Bart Gielen zal uiteindelijk de doorslag geven of onze rare jongens prachtige verhalen hebben verzonnen of historische waarheden verkondigen.