Info

UPDATE CORONA:

Sinds 25 september mogen we opschalen in het aantal gasten in Toomler! We zijn daarbij verplicht om een coronatoegangsbewijs te vragen voor toegang tot onze club. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat:
1. Je koopt bij ons een ticket via toomler.nl/agenda.
2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
– testbewijs
– vaccinatiebewijs
– herstelbewijs
4. Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie: uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202. Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.

Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag via reserveringen@toomler.nl.

Bedankt voor jullie geduld en begripvolle reacties!

Met vriendelijke groeten,
Team Toomler/Comedytrain