Kaartverkoop

In verband met de nieuwe maatregelen zijn we aan het kijken hoe we onze programmering vorm kunnen geven. In ieder geval tot 19 oktober 2020 zullen we maximaal 30 mensen per show kunnen ontvangen en zullen we Toomler om 22:00 uur sluiten. De mensen die kaarten hebben tot aan 19 oktober zullen hier uiterlijk woensdag 30 september van op de hoogte worden gebracht.
Alle shows na 19 oktober zijn nog onder voorbehoud omdat we afhankelijk zijn van de richtlijnen vanuit de overheid. Zodra daar meer duidelijkheid over is zullen we onze gasten op de hoogte stellen.

In verband met de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om kaarten aan de deur te kopen. We zijn verplicht uitsluitend mensen met een (online) reservering te ontvangen in onze club.

De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is incl. € 1,20 servicekosten.

We hebben gekozen voor GUTS als ticketpartner om de zwarthandel van toegangskaarten tegen te gaan en ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke prijs betaalt. Je kan je tickets dus niet doorverkopen. Wel kan je ze tot 24 uur voor aanvang van de show zelf verkopen via de GUTS app (LET OP: dit kan niet met tickets die verschoven zijn naar een andere datum). De kaarten die onze gasten te koop zetten hebben voorrang op de kaarten die we zelf verkopen.

Het systeem werkt net even anders dan voorheen. Na betaling krijg je een mail met een link naar de versleutelde QR-code(s), die krijg je 24 uur van te voren te zien en kun je op je smartphone laten zien bij de kassa via je browser of in de GUTS app. Bekijk voor meer informatie en support de website van GUTS

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
  • Wij geven geen restitutie. Je kan een bestelling te koop zetten via de GUTS app. Je krijgt dan je geld terug exclusief de servicekosten. Na de show is dat niet meer mogelijk. 
  • In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
  • De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.


Toomler is cashloos, je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

Tafelindeling

In onze nieuwe indeling hebben wij tafeltjes voor twee, drie en vier personen. De afstand tot andere zitplekken is minimaal 1,5 meter.

Studenten

In verband met de Coronamaatregelen bieden we tijdelijk geen studentenkorting aan. Onze excuses hiervoor.

Groepen

Door het beperkte aantal mensen dat we kunnen ontvangen in onze club is het niet meer mogelijk om voor groepen te reserveren. Groepen (meer dan zes mensen) in de huidige setting zijn een te groot deel van het totaal aantal mensen en dat zal de show beïnvloeden. We zullen bij versoepeling van de maatregelen deze keuze herzien.