Kaartverkoop

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september mogen we opschalen in het aantal gasten in Toomler! We zijn daarbij verplicht om een coronatoegangsbewijs te vragen voor toegang tot onze club. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat:
1. Je koopt bij ons een ticket via toomler.nl/agenda.
2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
– testbewijs
– vaccinatiebewijs
– herstelbewijs
4. Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie: uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202. Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.

Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag via reserveringen@toomler.nl.

De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is incl. € 1,20 servicekosten.

Ticketpartner


We hebben gekozen voor GUTS als ticketpartner om de zwarthandel van toegangskaarten tegen te gaan en ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke prijs betaalt. Je kan je tickets dus niet doorverkopen. Wel kan je ze tot 24 uur voor aanvang van de show zelf verkopen via de GUTS app (LET OP: dit kan niet met tickets die verschoven zijn naar een andere datum). De kaarten die onze gasten te koop zetten hebben voorrang op de kaarten die we zelf verkopen.

Het systeem werkt net even anders dan voorheen. Na betaling krijg je een mail met een link naar de versleutelde QR-code(s), die krijg je 24 uur van te voren te zien en kun je op je smartphone laten zien bij de kassa via je browser of in de GUTS app. Bekijk voor meer informatie en support de website van GUTS

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
  • Wij geven geen restitutie. Je kan een bestelling te koop zetten via de GUTS app. Je krijgt dan je geld terug exclusief de servicekosten. Na de show is dat niet meer mogelijk. 
  • In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
  • De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.


Toomler is cashloos, je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

Studenten

In verband met de Coronamaatregelen bieden we tijdelijk geen studentenkorting aan. Onze excuses hiervoor.

Groepen

Er is een beperkt aantal groepstickets te koop, de beschikbare kaarten staan bij de desbetreffende datum. Groepen van meer dan 8 personen zijn in de huidige setting een te groot deel van het totaal aantal mensen en dat zal de show beïnvloeden. Het is dus niet toegestaan om met een groep groter dan 8 personen te komen. Ook niet met gecombineerde tickets.