Kaartverkoop

De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is incl. € 1,20 servicekosten.

We hebben gekozen voor GUTS als ticketpartner om de zwarthandel van toegangskaarten tegen te gaan en ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke prijs betaalt. Je kan je tickets dus niet doorverkopen. Wel kan je ze tot 24 uur voor aanvang van de show zelf verkopen via de GUTS app. De kaarten die onze gasten te koop zetten hebben voorrang op de kaarten die we zelf verkopen. Het systeem werkt net even anders dan voorheen. Na betaling krijg je een mail met een link naar de versleutelde QR-code(s), die krijg je 24 uur van te voren te zien en kun je op je smartphone laten zien bij de kassa via je browser of in de GUTS app. Bekijk voor meer informatie en support de website van GUTS

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
  • Wij geven geen restitutie. Je kan een bestelling te koop zetten via de GUTS app. Je krijgt dan je geld terug exclusief de servicekosten. Na de show is dat niet meer mogelijk. 
  • In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
  • De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.

Als een voorstelling niet is uitverkocht zijn er kaarten verkrijgbaar bij de kassa op de avond van de show, hier gelden dan geen servicekosten.
Toomler is cashloos, je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

Studenten

Op donderdag krijgen studenten € 5,- korting op de entreerpijs van de Comedytrainshow! Op de entreeprijs van de Comedytrainshows op vrijdag, zaterdag en de Late Night om 00.00 uur krijgen studenten € 2,50 korting. Uiteraard moet je daarvoor wel een geldige studentenpas voor meenemen.

Uitverkocht

Toomler is vaak een paar weken van tevoren uitverkocht voor de reguliere Comedytrainvoorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag. We hebben geen wachtlijst maar op de dag van de voorstelling gaan er om 16:30 uur twintig tickets online in de verkoop via www.toomler.nl. Let op: deze zijn niet van te voren te reserveren. 

Mochten er voor die tijd kaartjes vrijkomen dan zijn die ook te koop via de website. 

Groepen

We hebben beperkt plek voor groepen. Voor de Comedytrainvoorstellingen van 20:30 op donderdag, vrijdag, zaterdag en de dubbelprogramma’s kun je voor maximaal 12 personen kaartjes kopen via de website en er is maar plek voor 1 groep van deze grootte.  Voor de voorstellingen op dinsdag, woensdag kun je met maximaal 8 personen komen. Als het kaartverkoopsysteem aangeeft dat er geen plek meer is voor de groep is het niet de bedoeling dat de kaarten los worden gekocht. Groepen worden niet verdeeld over meerdere tafels. We maken geen uitzonderingen. 

In Toomler staat de voorstelling centraal. Ontgroeningen, vrijgezellenfeestjes, en andere luidruchtige groepen zijn in Toomler dus niet welkom. Wij hanteren geen groepskorting.