Kaartverkoop

Ticketpartner

We hebben gekozen voor GUTS als ticketpartner om de zwarthandel van toegangskaarten tegen te gaan en ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke prijs betaalt. Je kan je tickets dus niet doorverkopen. Wel kan je ze tot 24 uur voor aanvang van de show zelf verkopen via de GUTS app (LET OP: dit kan niet met tickets die verschoven zijn naar een andere datum). De kaarten die onze gasten te koop zetten hebben voorrang op de kaarten die we zelf verkopen.

Het systeem werkt net even anders dan voorheen. Na betaling krijg je een mail met een link naar de versleutelde QR-code(s), die krijg je 24 uur van te voren te zien en kun je op je smartphone laten zien bij de kassa via je browser of in de GUTS app. Bekijk voor meer informatie en support de website van GUTS

De volgende regels zijn van toepassing:

  • Elke code is goed voor toegang voor 1 persoon en is 1 keer te gebruiken.
  • Wij geven geen restitutie. Je kan een bestelling te koop zetten via de GUTS app. Je krijgt dan je geld terug exclusief de servicekosten. Na de show is dat niet meer mogelijk. 
  • In het geval van een annulering of een verplaatsing van een voorstelling worden uitsluitend de kaartprijzen, dus niet de servicekosten terugbetaald.
  • De minimum leeftijd voor toegang tot Toomler is 16 jaar.


Toomler is cashloos, je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

De entreeprijs van een voorstelling in Toomler is incl. € 1,20 servicekosten.

Je kunt niet met de PODIUM Cadeaukaart betalen bij Toomler.

Credits inleveren

Heb je in de coronaperiode credits ontvangen en wil je die weer inleveren?

Je start het aankopen van tickets zoals je gewend bent en bij het afrekenen komt de optie om je credits in te wisselen naar voren. Na het bevestigen hoef je niets meer te betalen en heb je nieuwe kaartjes voor de door jou gekozen datum.
Let op: als je kaartjes hebt geselecteerd met een andere toegangsprijs dan je originele tickets dan kan het zijn dat er een verschil optreed waardoor je credits overhoud of bij moet betalen. 

Studenten

We bieden tijdelijk geen studentenkorting aan. Onze excuses hiervoor.

Groepen

Er is een beperkt aantal groepstickets te koop, de beschikbare kaarten staan bij de desbetreffende datum. Groepen van meer dan 8 personen zijn in de intieme setting van Toomler een te groot deel van het totaal aantal mensen en dat zal de show beïnvloeden. Het is dus niet toegestaan om met een groep groter dan 8 personen te komen. Ook niet met gecombineerde tickets. Als dit zich voordoet hebben we het recht om de tickets te annuleren.

Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag via reserveringen@toomler.nl.