Martijn Koning, Owen Schumacher en Rob Urgert in nieuw satire programma

Vanaf zaterdag 17 mei zendt de VARA de vierdelige satirische TV-revue COJONES uit.

Vanaf zaterdag 17 mei zendt de VARA de vierdelige satirische TV-revue COJONES uit.

COJONES is het Spaanse woord voor ‘ballen’. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd TV amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

De ploeg van cabaretiers en schrijvers die de Nederlandse kijker Kopspijkers, De Kwis en de Oudejaarsconferences Gedoog Hoop en Liefde en Het Eerlijke Verhaal bracht, slaat de handen ineen en gaat met COJONES de zaterdagavond opschudden. Linksom of rechtsom zullen ook o.a. Sanne Wallis de Vries, Niels van der Laan en Jeroen Woe bijdragen gaan leveren.

Vanuit het Amsterdamse M-Lab blikken zij vier weken lang terug op het nieuws en non-nieuws van de afgelopen week. Vanaf 17 mei rond 23.00 uur op Nederland 1.

Woensdag 14 mei waren ze te gast bij Pauw & Witteman.