Première debuutprogramma De Partizanen

Aanstaande donderdag is de première van het eerste avondvullende programma van De Partizanen in de Leidse Schouwburg. Daar waar Thomas Gast en Merijn Scholten in 2013 de jury- en publieksprijs wonnen van het Leids Cabaret Festival.

Aanstaande donderdag is de première van het eerste avondvullende programma van De Partizanen in de Leidse Schouwburg. Daar waar Thomas Gast en Merijn Scholten in 2013 de jury- en publieksprijs wonnen van het Leids Cabaret Festival. Vanmorgen waren ze te gast bij Giel op 3FM.

“Het debuutprogramma van De Partizanen. Daar kun je maar beter bij geweest zijn.

Kenners noemen het cabaret. De Partizanen noemen het een beweging. Een beweging waar je bij kunt horen. Dus kom en laat je overtuigen van de weldadige werking van een geheel verzorgd avondje Partizanië.

Volgens het Algemeen Dagblad en Nostradamus wordt 2014 het jaar van hun grote doorbraak.”

Er zijn nog wat kaarten voor de première.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=M08uXu0z1v0 autoplay:0]