Netflix Special Live met Martijn, Rayen en Soundos

Martijn Koning, Rayen Panday en Soundos el Ahmadi krijgen alle drie een special op Netflix, en a.s. vrijdag zijn de opnames!

Martijn Koning, Rayen Panday en Soundos el Ahmadi krijgen alle drie een special op Netflix, en a.s. vrijdag zijn de opnames!

Info over het event:

In de Amsterdamse club Panama zullen drie Nederlandse comedians deel uitmaken van een fantastisch evenement. Op 31 augustus wordt de zaal omgebouwd tot een prachtige comedyclub waar Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday voor de Netflix-camera’s het publiek plat zullen spelen.

Een eerder aangekondigde Netflix Stand-up Serie brengt de internationale stand-up comedy gemeenschap samen in een uniek wereldwijd project. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. De beste comedians zullen in het Engels, Spaans, Arabisch, Frans en Nederlands de wereld aan het lachen maken. Deze ongekend spectaculaire stand-up serie zal naar verwachting begin 2019 door Netflix worden gelanceerd.

Martijn Koning is een razendsnelle stand-up comedian met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hij heeft inmiddels meerdere soloshows gemaakt, was dit jaar een van de Gabbers, en is regelmatig te gast in programma’s als Jinek en RTL Late Night.

Soundos El Ahmadi maakt indruk met haar eigenzinnige verhalen vol zelfspot en is niet bang haar ongezouten mening te geven. Soundos was te zien bij de Roast van Giel Beelen, en was finalist van Expeditie Robinson en Wie Is De Mol.

De carrière van Rayen Panday gaat als een speer. De sympathieke comedian spreekt met zijn persoonlijke grappen een breed publiek aan. Hij treedt op in binnen- en buitenland, zijn eerste shows werden op TV uitgezonden en hij is ook te zien in het komische sketchprogramma Klikbeet.

Er zijn twee opnames en kaartjes zijn € 10,-

Tickets voor 19:30
Tickets voor 22:00