Kim en Rayen in Toomler

Kim en Rayen nemen de club over

Kim is druk bezig met het maken van haar eerste avondvullende show en het is tijd voor een eerste tussentijdse meting. Waarom doen mensen zo ingewikkeld? Als het aan Kim ligt zegt iedereen wat hij denkt en bestaan er geen ongeschreven regels. Hoe ongemakkelijker ze zich voelt hoe scherper haar comedy.

Rayen Panday gaat binnenkort de theaters weer in maar wil graag eerst nog een avond dubbelen met Kim in zijn thuishonk. “Gewoon, voor de lekker.” Hij heeft namelijk veel inspiratie gehaald uit o.a. de podcast Voor De Show in Toomler, Het Nieuwe Normaal en zijn Coronawandelingen. Hij kan niet wachten je in Toomler te zien voordat hij het land weer intrekt.

Beide zullen 40 minuten try-outen op zondag 6 september om 20:00 uur.
De kaartverkoop via:
Dubbelprogramma Kim Schuddeboom en Rayen Panday