Henry van Loon en Eric van Sauers in Tropenjaren

Over de ongemakken van het kersverse ouderschap en een vorig leven dat nooit meer terugkomt.

Wanneer Jelle (Henry van Loon) en Rosa (Jelka van Houten) hun eerste kind krijgen, begint een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter, maar proberen ook hun leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus.

Om de drukte thuis te ontlopen gaat hij vaak langs in het café van zijn beste vriend Steve (Eric van Sauers). Steve is een gescheiden vader die niet alleen worstelt met het feit dat zijn dochter begint te puberen, maar ook met de liefde.

Uitgaan en feesten lijken echter plaats te maken voor luiers en babysitters. Kortom, het stel maakt zich op voor de tropenjaren.

‘Tropenjaren’ is vanaf 17 april zeven zondagen om 20.25 uur en daaropvolgend drie zondagen om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.