Comedytrain lanceert podcast Voor De Show in Toomler

In de nieuwe podcast Voor De Show in Toomler gaan Comedytraincomedians Rayen Panday en Stefan Pop wekelijks in gesprek (met een gast) om inspiratie op te doen voor nieuw comedymateriaal.

Hosts Rayen Panday en Stefan Pop geven tijdens hun gesprekken een uniek kijkje achter de schermen in de comedyscene. Hoe het leven van de comedians er uit ziet en welke bizarre podiumervaringen ze mee maken kom je als luisteraar achter tijdens de vele anekdotes. Ze dragen beide actuele onderwerpen aan en gaan op zoek naar de humor daarin. Tussen neus en lippen door hoor je hoe ze elkaar op technisch gebied adviseren om de grap beter op te bouwen of bepaalde details te benadrukken.

In de eerste afleveringen, toen de Coronamaatregelen nog niet van kracht waren, zijn Johan Goossens, Sanne Wallis de Vries, Yunus Aktas, Murth Mossel en Kim Schuddeboom te gast geweest. De komende weken moeten ze het waarschijnlijk nog zonder gasten doen maar gelukkig raken de mannen niet uitgepraat, volgens sommige luisteraars kunnen we zelfs al over chemie spreken… Onder andere Comedytraincollega´s Patrick Laureij, Kasper van der Laan, Eric van Sauers en Soundos el Ahmadi zullen de komende tijd aanschuiven om er achter te komen of ze pareltjes in handen hebben voor ín hun show.  

De wekelijkse podcast is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher en Soundcloud. Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online.